Visual Storytelling

Fotografie is te vergelijken met een taal, een beeldtaal. Een enkele foto kan al een krachtige boodschap vertellen. Een pakkende bedrijfsreportage kan meerdere verhaal-lagen tegelijk overbrengen en geeft inzicht en reflectie.  Omdat mensen met een vergelijkbare achtergrond foto's op dezelfde manier interpreteren, kun je met foto's communiceren en een verhaal vertellen ofwel visual storytelling.

Visual storytelling is een inspirerende en verbindende manier van communiceren. Het werkt openheid, vertrouwen en verbondenheid in de hand bij klanten, bij medewerkers, stakeholders, noem maar op. Visueel storytelling biedt de aanknopingspunten om jouw bedrijfsverhaal te vinden, te vertellen en te delen. Campagnes, events, corporate image - een verhalende reportage verteld zo veel meer dan woorden.

In een oriënterend gesprek onderzoeken we welke business story je visueel wilt maken. Samen gaan we dan kijken wat de beste aanpak is.

Bekijk hier het voorbeeld van De Houtclub in Rijen. Een collectief van avontuurlijke houtbewerkers onder 1 dak  die hun krachten bundelen en zich als een club creatieve, hardwerkende ambachtslieden willen presenteren. Bekijk hieronder hun uitgebreide bedrijfsreportage.