selected projects

Hieronder vind je kleine impressies van verschillende ondernemersverhalen. Hebben jullie ook een authentiek verhaal te vertellen? Ik kom het graag vastleggen!

,,

Kantel je device voor optimale beeldbeleving bij mobiele weergave.

Wat mij vooral opviel was de passie en liefde voor het vak, het oog voor detail, het open staan voor eigen inbreng en de oprechte interesse. Dit alles is ook terug te zien in het eindresultaat waardoor ik deze fotoshoot als zeer waardevol kan bestempelen. Eva dankjewel! - Jadran Braber

,,

Jadran Braber

Oosterhout

,,

Dat een klein contact moment op Facebook kan leiden tot een vette sfeer impressie van onze werkplaats (Club Hout), dat hadden wij niet verwacht.
Leuk om te zien hoe je onopvallend de juiste foto's weet te schieten en daarbij een prettige sfeer met je meeneemt. Het was een fijne samenwerking!
-Ronald & Leon/Broeders & Broer

,,

Club Hout

Rijen

,,

Marketing is no longer about the stuff that you make but about the story you tell.

,,

Meesterbarbier

Tilburg

,,

,,

Het is heel knap als je de sfeer van de winkel weet te vertalen naar een enkele foto. Er straalt warmte en vrolijkheid uit. Het lijkt wel of je als toeschouwer achter jouw camera staat en letterlijk mee kan kijken in mijn winkeltje Tante Betje. Dat maakt het heel natuurlijk. Daarbij is het fijn samenwerken met jou omdat je mensen op hun gemak stelt en niet hoeft te poseren.- Lisette Vervooren/Tante Betje

Tante Betje

Oosterhout