ABOUT ME

STORYTELLER/verbinder/organisator

Mijn naam is Eva Schweizer en ik ben visual contentmanager. Voor grote of kleine media vragen kun je bij mij terecht. Of het nu een visueel aantrekkelijke website is, een bedrijfsvideo of mooie content voor social media, ik help je snel en goed.

 

Je hebt een mooi creatief bedrijf waar de passie vanaf spat. Nu heb je alleen nog mooi branding materiaal en misschien een nieuwe website nodig om jullie passie en authenticiteit visueel maken en de juiste doelgroep aan te spreken. Ik vertaal graag julie verhaal naar een aantrekkelijk visuele output met oog voor personal branding en ondernemerschap.

Of het nu gaat om een persoonlijk zakelijke portret, verhalende reportage, online content of een website. Samen maken we er een mooi, inspirerend en effectief resultaat van wat past bij jou en je merk om zo de juiste klanten aan te gaan trekken.Wil jij ook je klanten aanspreken met jouw authentieke verhaal met pakkende, echte beelden in plaats van stock images? Ik kom graag vrijblijvend langs om kennis te maken.

"The best advertisement,
isn't advertisement"

Verhalen, we hebben er allemaal een aantal te vertellen. Het maakt ons wie we zijn. Mijn verhaal gaat over verbinding en authenticiteit. Ik ben een echte spil in het web die elk project tot een mooi, passend en krachtig resultaat brengt zonder deadlines uit het oog te verliezen.

EvaenRonald30-11-2018Odizafotografie012_
SELECTED customers