ABOUT ME

creative commercial photographer

Mijn naam is Eva Schweizer en ik ben fotograaf voor authentieke ondernemers met een verhaal.

 

Je hebt een mooi creatief bedrijf waar de passie vanaf spat. Nu heb je alleen nog mooi beeldmateriaal nodig voor jouw website en social media die jouw passie en authenticiteit visueel maken. Ik maak graag jouw verhaal tastbaar door persoonlijke lifestyle portretten en sfeerbeelden met oog voor personal branding en ondernemerschap.

Of het nu gaat om een persoonlijk zakelijke portret, verhalende reportage of creatieve productfotografie, als er passie in zit dan weet ik het vast te leggen. Samen maken we er een mooi, inspirerend en effectief resultaat van wat past bij jou en je merk om zo de juiste klanten aan te gaan trekken.Wil jij ook je klanten aanspreken met jouw authentieke verhaal met pakkende, echte beelden in plaats van stock images? Ik kom graag vrijblijvend langs om kennis te maken.

"The best advertisement,
isn't advertisement"

Verhalen, we hebben er allemaal een aantal te vertellen. Het maakt ons wie we zijn. Mijn verhaal gaat over verbinding en authenticiteit. Jezelf durven zijn en laten zien. Als grafisch vormgever was ik al bezig om door middel van kleur en vorm iets te vertellen. Fotografie vergroot de impact en is voor mij een mooie tool om een vertaalslag te maken van momenten naar verhalen. Het vangen van verbindende momenten doe ik al een paar jaar als bruidsfotograaf en dat fingerspitzengefühl voor momentum is cruciaal bij storytelling.

SELECTED customers

CONTACT

E info@evaschweizer.nl 

T +31 612 81 66 13

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

© 2020/21 by Eva Schweizer Photography.